Αντικαρκινική Συνταγή του Πατέρα Romano Zago

Βιωματικά σεμινάρια στην Κρήτη Φεβρουάριος 2016
January 24, 2016
Όλα όσα πρεπει να ξέρετε για την Αλόη
January 30, 2016

Αντικαρκινική Συνταγή του Πατέρα Romano Zago

Αντικαρκινική Συνταγή του Πατέρα Romano Zago* με Αλόη Arborescens 350gr Aloe Arborescens (2-3 φύλλα) 500gr βιολογικό μέλι 4-6 κουταλιές της σούπας απόσταγμα (τσίπουρο, τσικουδιά, κονιάκ, προσοχή:όχι καθαρό οινόπνευμα)

Η παραπάνω συνταγή λειτουργεί προληπτικά, μία φορά το χρόνο για 10 ημέρες και κατασταλτικά, για οποιαδήποτε μορφή καρκίνου, σε οποιοδήποτε στάδιο ως εξής: λήψη 10 ημέρες, ανελλιπώς, κατόπιν εξετάσεις και αποχή για 5-10 ημέρες, ξανά λήψη για 10 ημέρες και ξανά αποχή για 5-10 ημέρες. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά (μείωση ή σταθερότητα), αύξηση της δόσης στο διπλάσιο, για τις επόμενες 10 ημέρες. Ακόμη και στην περίπτωση που ο ασθενής επιλέξει χημειοθεραπεία, η Αλόη μειώνει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες. Τα φύλλα της Αλόης, σύμφωνα με τον Πατέρα Zago, πρέπει να κόβονται από το φυτό χωρίς το φως του ήλιου και να έχουν περάσει τουλάχιστον επτά ημέρες ανομβρίας, για τις μέγιστες ευεργετικές ιδιότητες του μείγματος.
Ο πατέρας Romano Zago έχει αφιερώσει τη ζωή του στην θεραπεία των ανθρώπων και στην αύξηση της ευημερίας τους. Έχει γράψει δύο βιβλία για την θεραπευτική, αντικαρκινική και αβλαβή Αλόη. Όραμά του να εξαπλωθεί η συνταγή του παγκόσμια ώστε ο κάθε ένας να μπορεί να φτιάξει τη θεραπευτική του Αλόη, έξω από τα φαρμακευτικά μονοπώλια.
Η συνταγή αυτή είναι από το βιβλίο: Ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί, εκδ. Μορφέας.

Ο Πατέρας Ρομάνο Ζάγκο, μελέτησε την επίδραση της Αλόης στους ανθρώπους αφού είχε την πληροφορία από ιθαγενείς της Βραζιλίας και άλλους ιερωμένους ότι η Αλόη έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Μετά από χρόνια κατέληξε στην διαπίστωση ότι έχει και αντικαρκινικές ιδιότητες και έγραψε το βιβλίο: ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί. Μέσα από έρευνες για τα συστατικά της Αλόης συνειδητοποίησε ότι δεν είναι μόνο η πληθώρα αμινοξέων, βιταμινών και άλλων συστατικών που την κάνουν μοναδική στην θεραπεία αλλά και η αλληλεπίδραση όλων των συστατικών. Είναι παγκοσμίως γνωστή η συνταγή του με Αλόη, μέλι και απόσταγμα οινοπνεύματος για αποτοξίνωση, θεραπεία του καρκίνου και ευρωστία του ανθρώπινου οργανισμού. Ο ίδιος λέει: Αν έχετε όγκο, κατά τη διάρκεια της θεραπείας με Αλόη σταματήστε να τρώτε κρέας και ζωικά προϊόντα, αντικαταστήστε τα με φρούτα, λαχανικά και δημητριακά.
ο Dr Nacci, Ιταλός Ιατρός, ο οποίος ασχολήθηκε εκτεταμένα στο να βρει φυσικούς τρόπους καταπολέμησης του καρκίνου, προτείνει μία κουταλιά της σούπας από τη συνταγή του πατέρα Ζάγκο, μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα, τρεις φορές την ημέρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *