ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ-ΠΩΣ ΕΠΙΛΛΕΓΩ ΕΝΑΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ

Δημιουργώ τον κόσμο μου κάθε στιγμή!
September 26, 2012
LINGAM stones
October 10, 2012

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ-ΠΩΣ ΕΠΙΛΛΕΓΩ ΕΝΑΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΑν θέλετε να επιλέξετε έναν κρύσταλλο για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, ο Κατάλογος Κρυστάλλων και το Ευρετήριο θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον κατάλληλο.
Αν δεν ξέρετε για ποιο σκοπό θέλετε τον κρύσταλλο σας αλλά σας ελκύει η ιδέα να φορέσετε έναν κρύσταλλο, τότε η ημερομηνία γέννησής σας είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης. 
Μπορείτε να βρείτε τις πέτρες που σχετίζονται με την ημερομηνία γέννησής σας και να επιλέξετε αυτήν που έχει σχέση με το ζώδιό σας.
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν κρύσταλλο στην τύχη. 
Εμπιστευτείτε ιη διαίσθησή σας. 
Αναμφισβήτητα, θα υπάρχουν αρκετοί στο κατάστημα, από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. 
Ο κρύσταλλος που θα σας «μιλήσει» θα είναι ο κατάλληλος για εσάς (ποτέ όμως μην αγοράσετε από ένα κατάστημα που δεν σας επιτρέπει να τους πιάσετε στο χέρι σας πριν από την αγορά και αν αγοράσετε τον κρύσταλλο από το Διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη δυνατότητα να τον 
 Πιάστε στα χέρια σας αρκετούς κρυστάλλους, επιτρέψτε στον εαυτό σας να σας εκλύσει ένας κρύσταλλος ή βάλτε το χέρι σας σε ένα κουτί με κρυστάλλους μέχρι ένας από αυτούς να «κολλήσει» στα δάχτυλά σας. 
Αν ο κρύσταλλος αυτός σας κάνει να ανατριχιάσετε, είναι ο κατάλληλος για εσάς. θυμηθείτε ότι ένας μεγάλος ή εξωτερικά όμορφος κρύσταλλος δεν είναι κατ’ ανάγκην και ο πλέον ισχυρός. 
Οι μικροί, πιο άγριοι στην όψη κρύσταλλοι μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί
Πριν χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο σας, θυμηθείτε να τον καθαρίσετε.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΣΑΣ

Οι κρύσταλλοι πρέπει να αφιερώνονται στο σκοπό για τον οποίο τους χρησιμοποιείτε, Αφιερώστε τον νέο σας κρύσταλλο αμέσως μόλις τον καθαρίσετε.
 Αυτό εστιάζει την ενέργεια.Κρατήστε τον κρύσταλλο στο χέρι σας. Φανταστείτε να τον περιβάλλει φως. Πείτε δυνατά: «Αφιερώνω τον κρύσταλλο αυτόν στο ύψιστο καλό όλων. Ας χρησιμοποιηθεί με φως και αγάπη».
Πως να προγραμματίσετε τον κρύσταλλο σας, κρατήστε τον. 
Σκεφτείτε το σκοπό για οποίο θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε. 
Να είστε ακριβείς. 
Αν θέλετε να προσελκύσετε αγάπη, περιγράψτε ακριβώς το είδος της αγάπης που ψάχνετε. 
Αν αναζητάτε θεραπεία, πείτε ακριβώς ποια είναι η κατάστασή σας και τι θέλετε να συμβεί.
 Όταν διατυπώσετε τον προγραμματισμό σας, συντονιστείτε με τον κρύσταλλο. 
Βεβαιωθείτε ότι αυτός είναι ο κατάλληλος κρύσταλλος για το συγκεκριμένο σκοπό. Όταν είστε πλήρως συντονισμένοι, πείτε μεγαλόφωνα: «Προγραμματίζω τον κρύσταλλο αυτόν για… (το σκοπό που θέλετε)».
Στη συνέχεια, βάλτε τον κρύσταλλο σε ένα μέρος που να τον βλέπετε συχνά ή στην τσέπη σας. Μπορεί να είναι χρήσιμο να τον κρατάτε στο χέρι σας δύο ή τρεις φορές την ημέρα, ή και περισσότερο. 
Μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε τον προγραμματισμό του αρκετές φορές. Οι κρύσταλλοι έχουν μεγάλη ικανότητα απόκρισης. Κρατήστε τους στην παλάμη σας για να τους αφιερώσετε, να τους προγραμματίσετε ή για να επιλέξετε τον σωστό για εσάς κρύσταλλο.
NAMASTE
ZIZI PATERAKI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *