ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 26/7/2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 23/7/2012 «ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»
July 25, 2012
Συνδημιουργώ στο Σύμπαν, στο Πεδίο της Καθαρής Δυνατότητας
July 28, 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 26/7/2012

ΧΡΟΝΟΠΥΛΗ ΓΗ και ΧΡΟΝΟΣ»

Βλέπετε τώρα γιατί δεν έχουμε αρχίσει ακόμη τα πολλά σχέδια και προγράμματά μας μαζί σας αγαπημένοι; Καταλαβαίνετε ότι ο αγωνιστικός χώρος πρέπει να καθαριστεί από ότι πιστεύουμε πως θα είναι μια επαρκής ποσότητα της εγκληματικής κλίκας σας έτσι ώστε να μπορούμε να αισθανθούμε ασφαλείς εισερχόμενοι στον κόσμο σας για να αρχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο; Προς το παρόν, υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά «ελεύθερα κανόνια στο κατάστρωμα», και θέλουμε να δούμε πολύ μεγαλύτερο αριθμό εκείνων των εγκληματικών στοιχείων σας να συλλαμβάνονται και να φυλακίζονται πριν θέσουμε το πόδι μας στο χώμα σας διότι αυτή τη στιγμή θεωρούμε ότι δεν είναι ασφαλές και είναι ένα απροστάτευτο έδαφος. Έχουμε όλη την εμπιστοσύνη του κόσμου πως αυτό θα αλλάξει πραγματικά, και παρακολουθούμε αυτή την κατάσταση επί εικοσιτετραώρου βάσεως και μέρα με τη μέρα και θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιεσδήποτε και για όλες τις ενημερώσεις σχετικά με αυτό το θέμα. Εμείς δεν θα σας κρατήσουμε στο σκοτάδι ούτε για μια στιγμή περισσότερο από ό,τι θα πρέπει να είστε, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα και αυτή είναι η φιλοσοφία μας ότι οι άνθρωποι του κόσμου έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν τα πάντα που αποπνέονται μέσα και γύρω από τον κόσμο τους, αλλά και σε ολόκληρο το Σύμπαν, γιατί μοιραζόμαστε αυτό το Σύμπαν και ό,τι συμβαίνει σε μια περιοχή του χώρου και του χρόνου επηρεάζει όλους τους τομείς σαν ένα βότσαλο που πέφτει σε μια ήρεμη λίμνη.

Καταλαβαίνετε αυτή τη μεταφορά, αγαπητοί μου; Πως μια μικρή «βουτιά» σε μία γωνία των γαλαξιών επηρεάζει όλους τους άλλους και φθάνει σε όλο αυτό το Σύμπαν, άσχετα πόσο μικρός είναι ο παφλασμός ή το βότσαλο. Η κατανόηση αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα γιατί εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, είμαστε εδώ χτυπώντας την πόρτα σας με προσφορές για τη βοήθεια μας για να αλλάξουμε τη δομή και τη φύση του πλανήτη σας, γιατί η λίμνη σας είναι συνδεδεμένη με αυτό το μεγάλο ωκεανό του Σύμπαντος και αισθανόμαστε τον πόνο σας, βιώνουμε τις απώλειες και τους αγώνες σας, γιατί είμαστε συνδεδεμένοι με εσάς. Είστε συγγενείς μας, αδελφοί και  αδελφές μας. Είστε, με ένα άλλο τρόπο, ένα πολύ σημαντικό τρόπο, εμείς και είμαστε εσείς. Καταλαβαίνετε όμως ότι υπάρχουν και εκείνοι από εσάς που είναι νεότερες αποχρώσεις μερικών από εμάς…Δεν έχετε όλοι αυτή τη διάκριση, και θέλουμε να καταστήσουμε σαφές, γιατί θεωρούμε ότι αυτό θα ξεκαθαρίσει οποιαδήποτε ερώτηση, σύγχυση και μυστήριο.

Υπάρχουν κάποιοι που είναι νεότερες μορφές από μας, αν θέλετε, όντων που αυτή τη στιγμή στέκονται εδώ μαζί μας ως μέλη της οργάνωσης μας. Μερικοί από εσάς είναι μέρη ή κομμάτια ενός άλλου όντος που είναι εδώ και εργάζεται μαζί μας σε αυτή την πλευρά του πέπλου. Πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις θα μπορούσατε ακόμη και να γράφατε αυτά τα λόγια και να κάνατε τη διανομή τους μέσω του καναλιού μας. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν πολλά τμήματα, πολλαπλές όψεις της ύπαρξής σας, καθώς είστε μια πολυδιάστατη, πολυ-χρονική, πολυ-χωρική, ακόμη και πολύ-συμπαντική οντότητα; Αρχίζετε να παίρνετε μια σαφέστερη εικόνα του τι είναι δυνατό για σας αγαπητοί μου; Και πάλι, όχι όλοι σας έχετε αυτή την ταξινόμηση ή διάκριση. Μερικοί από εσάς την έχετε. Με άλλα λόγια, το συνολικό ποσό του «εσύ» περιέχεται στο φυσικό σας πεδίο αυτή τη στιγμή στο χρόνο σας. Κάποιοι από εσάς δεν έχουν υψηλότερα τμήματα σε άλλους τόπους και σε άλλους χρόνους αυτή τη στιγμή, από ό,τι θεωρείτε χρόνο έτσι κι αλλιώς. Δεν προέρχεστε όλοι από τις ίδιες θέσεις, όλοι σας δεν είστε κατασκευασμένοι από τα ίδια στοιχεία της Δημιουργίας, της μορφής και του πνεύματος.

Πολλοί από εσάς τις επόμενες ημέρες, θα το κατανοήσετε αυτό πολύ σαφέστερα όταν το πέπλο ανυψωθεί από τα μάτια σας, αλλά σήμερα θα θέλαμε να θίξουμε το πώς είναι να μπορείτε να υπάρχετε εδώ και να υπάρχετε κι εκεί. Αυτό είναι εφικτό, καθώς πραγματικά δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πράγμα όπως το «εκεί». Υπάρχει μόνο χώρος, και μέσα στο χώρο, οι πύλες του χρόνου δημιουργήθηκαν για να επιτρέψουν σε ένα άτομο ή μια συλλογικότητα όντων να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα ή μια εμπειρία, όπου θα εισέλθουν σε μια πύλη του χρόνου και θα βιώσουν κάτι σαν αυτό που αντιμετωπίζετε αγαπημένοι μας αυτή τη στιγμή σε ό,τι αισθάνεστε πως είναι αυτή η στιγμή η ημέρα σας, η ζωή σας και η ιστορία του πλανήτη σας, θέλοντας να πούμε ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απλή ψευδαίσθηση, ως πέρα, έξω και μέσα από τη τρέχουσα πύλη του χρόνου σας τίποτα από ότι αντιμετωπίζετε πραγματικά υπάρχει, συμπεριλαμβανομένης της πτυχής που αντιμετωπίζετε σαν τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι πέρα από την πύλη που έχετε εισαχθεί για αυτή την εμπειρία είστε κάτι άλλο, είστε κάτι περισσότερο, κάτι που είναι για πάντα, κάτι αιώνιο, κάτι ακόμη μεγαλύτερο, ακόμη πιο ισχυρό, ακόμα πιο σοφοί, πιο εκπαιδευμένοι, περισσότερο γνώστες , πιο γενναίοι, πιο θαρραλέοι, πιο αποφασιστικοί, πιο ειλικρινείς, πιο δοτικοί, περισσότερο φιλάνθρωποι, πιο επιεικείς, πιο τρυφεροί, και με περισσότερη κατανόηση;

Μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες μαζί σας σήμερα για να προετοιμάσουμε, κατά κάποιο τρόπο, όσο περισσότερους από σας δυνατόν που στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον θα έχετε την εμπειρία της επανένωσης με αυτό που είστε πραγματικά πέρα από τις εξόδους της χρονοπύλης που έχετε εισαχθεί, σε ορισμένες περιπτώσεις πολλούς αιώνες πριν, ή θα πρέπει να λέμε, αυτή τη πτυχή του εαυτού σας που έχετε εισαχθεί που έχει υπάρξει εκτός της αλήθειας αυτού που πραγματικά είστε. Έχετε υπάρξει εδώ τόσο καιρό, διότι πολλοί από εσάς συμφώνησαν να εισέλθουν στην πύλη του χρόνου και να μην βγείτε από αυτή και να επιστρέψετε στο σπίτι μέχρι ένας ορισμένος στόχος να επιτευχθεί. Αυτός ο στόχος που καθορίσατε για τον εαυτό σας ως ένα συλλογικό και ως ατομικό ον είναι σαφώς ορατός για πολλούς από εσάς τώρα. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε καλύτερα ότι η ανάληψη είναι για σας αγαπητοί μου; Αρχίζετε να θυμάστε, ίσως λίγο, ότι η ανάληψή σας είναι η γραμμή του τερματισμού, είναι η απόδραση, αν θέλετε, από αυτήν την πύλη του χρόνου; Αυτό είναι η ανάληψή σας…Είναι η επιστροφή στο σπίτι σας μετά από μια μακρά και συχνά εξαντλητική, αλλά πάντα εποικοδομητική και εκπαιδευτική εμπειρία σε αυτή την πολύ μοναδική πύλη του χρόνου που είναι γνωστή σε σας ως τριτοδιάστατη Γη και χρόνος.

Ο «χρόνος», που έχετε έρθει για να γνωρίσετε και να κατανοήσετε τόσο καλά και να ζήσετε σύμφωνα με τον κανόνα του, για πολλούς από εσάς, διαχέεται, αποσυντίθεται, εξαφανίζεται καθώς μπαίνετε στη πόρτα εξόδου της πύλης του «χρόνου». Οι περιορισμοί αυτής της ψευδαίσθησης του χρόνου, η ισχύς αυτής της ψευδαίσθησης, η λαβή της, αρχίζουν να εξασθενούν και αρχίζετε να ελευθερώνεται τον εαυτό σας από τις ιδιότητές του, από τους νόμους του, από την προφανή αλλά φανταστική ύπαρξή του. Το καταλαβαίνετε και αυτό φίλοι μου; Καταλαβαίνετε ότι ο χρόνος για σας τώρα είναι φευγαλέος και θα εξαφανιστεί, και όλα αυτά που ο χρόνος έχει κάνει σε σας, στο σώμα, στο πνεύμα σας, στην ενέργειά σας, στη ώθησή σας, στην αποφασιστικότητά σας, στα νιάτα σας, στον ενθουσιασμό, στην ευτυχία σας, στη παιδιάστικη συμπεριφορά σας και στις προσδοκίες της ζωής θα αποσαφηνιστούν επίσης, θα διαλυθούν, θα ξεκαθαρίσουν, θα εξαφανιστούν και θα μπορείτε και πάλι να είστε ολόκληροι, αυτό που είστε, το κάθε ον που είστε, το πολύπλευρο, πολυδιάστατο, ισχυρό, αιώνιο, πάντα νεανικό και ενεργοποιημένο ον που πραγματικά είστε, πριν τεθείτε σε αυτή την πύλη του χρόνου και ακόμα όταν υπήρξατε μέσα σε αυτή την πύλη του χρόνου για πολλούς αιώνες;

Θα είναι τόσο θαυμάσιο να σας καλωσορίσουμε πίσω στο σπίτι στον εαυτό σας, στη πραγματική σας ζωή, στις πραγματικές οικογένειές σας, σε όλα όσα είστε και όλα όσα έχετε ποτέ υπάρξει, καθώς όλα αυτά που έχετε ως τώρα αντιληφθεί ως τη μια μοναδική σας πραγματικότητα ανταποκρίνεται σε τίποτα περισσότερο από μια εκδρομή το καλοκαίρι στην παραλία, στο πάρκο ή στα βουνά για να αποκτήσετε μια ανώτερη εκπαίδευση, να κοινωνικοποιηθείτε με τους φίλους σας και να ανταποκριθείτε στις νέες γνωριμίες και μερικές φορές ακόμη και στους αντιπάλους που θα σας βοηθήσουν να μάθετε ακόμη περισσότερα μαθήματα από ό,τι θα μπορούσατε χωρίς ανταγωνιστές. Σήμερα θα θέλαμε να σκεφτείτε και να θυμάστε ότι όσοι από εσάς είναι έτοιμοι να περάσουν αυτή τη γραμμή τερματισμού και να εξέλθετε της δυαδικότητας και να εισέλθετε στην πραγματικότητα, σας λέμε καλώς ήρθατε στο σπίτι, ήταν για σας ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και έχετε κερδίσει το δικαίωμά σας να επιστρέψετε στο σπίτι σε όλους και όλα όσα θεωρείτε πραγματική σας ζωή, γιατί η κουρτίνα αυτής της απόδοσης τώρα πέφτει και έχετε κάνει όλοι ένα αξιοσημείωτο έργο και σας λέμε μπράβο.

Μέχρι αύριο αγαπημένοι, είμαστε αυτοί που κρατιόμαστε χέρι με χέρι στη σκηνή, ηθοποιοί, συγγραφείς, παραγωγοί, σκηνοθέτες, μηχανικοί ήχου και φωτισμού και το κοινό όσο και τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.

ΠΗΓΗ…http://www.ascensionearth2012.org/2012/07/message-from-galactic-federation-of_26.html
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ…ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *