ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 23/7/2012 «ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»

Aura-Soma
July 23, 2012
ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 26/7/2012
July 28, 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 23/7/2012 «ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 23/7/2012

«ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»

Όχι, δεν υπήρξαν μεγάλης κλίμακας αλλαγές στο χρηματοπιστωτικό σύστημα σας ακόμα που θα πρέπει τουλάχιστον να επηρεάσουν τους άντρες και τις γυναίκες σας στο δρόμο. Πολλά εξακολουθούν να αναδύονται παρασκηνιακά και κινήσεις γίνονται, αλλά αυτές οι κινήσεις είναι μεγάλες και αργές, λόγω του τεράστιου βάρος τους από τις επιπτώσεις που θα έχουν στον κόσμο σας. Αυτό που βλέπουμε για τους ανθρώπους σας είναι ένα εντελώς νέο τραπεζικό, χρηματοπιστωτικό και νομισματικό σύστημα. Βλέπουμε ένα νέο σύστημα που θα βασίζεται στη δικαιοσύνη, την ισότητα και αληθινά κέρδη που θα σχετίζονται με τα εργασιακά καθήκοντα που περιλαμβάνουν υπηρεσίες που θα προσφέρονται στις κοινότητές σας μέσα από τη συνεργασία σας με μας, τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Αυτό που βλέπουμε είναι ένας κόσμος όπου τα κεφάλαια που είναι άμεσα διαθέσιμα μεταφέρονται από τα σημερινά κράτη που τα κρατούν, πίσω στους ανθρώπους του κόσμου σας που είναι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες τους και ήταν πάντα οι νόμιμοι ιδιοκτήτες τους, καθώς τα χρήματα δεν δημιουργήθηκαν από τους Θεούς, ή από πλούσιους ανθρώπους, ή από κυβερνήσεις, ή από τραπεζικά ιδρύματα. Τα χρήματα έχουν δημιουργηθεί από εσάς, τους ανθρώπους του κόσμου σας που έχετε κοπιάσει με το να εργάζεστε τόσο σκληρά στη κατασκευή δρόμων και σχολείων, φραγμάτων και κτιρίων γραφείων, εργοστασίων και αποθηκών και της βιομηχανικής υποδομής σας σε ολόκληρο τον πλανήτη σας. Τα χρήματα δεν δημιουργούνται σε ένα εργαστήριο και η επιστήμη τους δεν είναι δύσκολη να τη κατανοήσει κανείς, όταν η σωστή και αληθινή πληροφορία μοιράζεται προς τους ανθρώπους, και σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό.

Θα θέλαμε αυτή τη στιγμή να σας εξηγήσουμε πώς δημιουργούνται τα χρήματα. Τα χρήματα δημιουργούνται όταν ένα ον επιλέγει να σηκώσει ακόμα κι ένα δάχτυλο και να δημιουργήσει κάτι που είναι για να μοιραστεί με ένα άλλο ον. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσει κάποιο είδος χρηματοδότησης, κάποιο είδος εξασφαλίσεων, κάποιου είδους οικονομικής στήριξης, ένα είδος νομίσματος. Αυτό ήταν, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται και το χρήμα δημιουργείται. Η πραγματική εκτύπωση του έντυπου νομίσματος που ένας κόσμος θα χρησιμοποιήσει είναι ένα διαφορετικό θέμα, και το αν μια κοινωνία χρησιμοποιεί χαρτονομίσματα, ή κέρματα, ή κάρτες, ή άλλη μορφή νομίσματος, δεν επηρεάζει τις μεθόδους για το πώς το χρήμα δημιουργείται εξ αρχής, και τα χρήματα που δημιουργούνται κατά πρώτο λόγο έχουν δημιουργηθεί από εσάς, τους ανθρώπους, και από τη προθυμία σας να δώσετε τη προσπάθεια για τη δημιουργία κάτι που μπορεί να μοιραστείτε με κάποιο άλλο άτομο, δημιουργώντας έτσι μια οικονομική ροή του πλούτου, αυτό είναι όλο.

Στον κόσμο σας από την αρχή, ό,τι καταλαβαίνετε τώρα ως καταγεγραμμένη ιστορία σας, υπήρξαν μικροκλέφτες, κλέφτες, μεταγγιστές, και αιματορουφήχτρες των κεφαλαίων σας. Περίμεναν κρυμμένοι παρασκηνιακά, και έχουν συσσωρεύσει τεράστια ποσά από τα σκληρά αποκτημένα χρήματά σας για τον εαυτό τους, χωρίς την άρση ενός δαχτύλου για να δημιουργήσουν κάτι που να έχει ως στόχο να το μοιραστούν με έναν άλλο. Αυτός δεν είναι ο τρόπος που μια οικονομία λειτουργεί αποτελεσματικά, αυτός είναι ο τρόπος που μια οικονομία αποτελεσματικά συντρίβει και καίει, καθώς αργά ή γρήγορα αυτή η μετάγγιση, αυτή η κλοπή, αυτό το άδειασμα των ταμείων θα προλάβει την κοινωνία, βάζοντας ένα ασφυκτικό κλοιό σε αυτή και θα τη σκοτώσει. Αυτό είναι που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο σας, καθώς τα μάτια σας παρατηρούν ότι τα τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα συντρίβονται όλα γύρω σας, παίρνοντας μαζί τους ανθρώπινα συντρίμμια, με τη μορφή ατόμων, ολόκληρων χωρών, ακόμα και ηπείρων.

Αυτή είναι μια συντριβή που δεν θα προσπεραστεί, γιατί αυτή είναι μια συντριβή που πρέπει να συμβεί ώστε να επιτρέψει στο νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα σας να ριζώσει στα γόνιμα εδάφη της αποσύνθεσης του παλαιού συστήματος. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε πολλούς τομείς και το χρηματοπιστωτικό σύστημα σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστήματα για το οποίο είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Εμείς δεν θα σταθούμε για να παρακολουθήσουμε τις κοινωνίες σας να καταρρέουν λόγω των ανεύθυνων ενεργειών λίγων ατόμων στις κορυφές της πυραμιδικής δομής. Έχουμε μεθόδους που έχουμε χρησιμοποιήσει σε πολλούς κόσμους για να εξορκίσουμε την οικονομική καταστροφή και την εξαθλίωση και όλα τα προβλήματα που φυσικά θα ακολουθήσουν και ακολουθούν γρήγορα, όταν ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα αποτυγχάνει και ένα νέο γεννιέται στη θέση του. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα σύστημα που βασίζεται στην αφθονία, στην ισότητα, στη δικαιοσύνη και στην ασφάλεια για εσάς, τις οικογένειές σας και για κάθε ον που αποκαλεί σπίτι του το πλανήτη σας.

Το πώς αυτό το νέο σύστημα θα κινηθεί στα πρώτα στάδια είναι μέσω ενός συστήματος ανταλλαγής και συναλλαγής που θα είναι συνεχείς, αλλά συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε διαφορετικό νόμισμα από τα νομίσματα που χρησιμοποιούνται σήμερα σε όλα τα έθνη σας. Το νέο νόμισμα σας θα είναι ένα νόμισμα μακριά από τα νύχια αυτών των σκοτεινών και άπληστων, καθώς δεν τους έχει δοθεί η άδεια, η δυνατότητα ή η πολυτέλεια της εκτύπωσης αυτών των νέων χαρτονομισμάτων. Αυτά τα νέα χαρτονομίσματα έχουν τυπωθεί από εκείνους του Φωτός, όπως τους ονομάζετε, αυτούς της ειλικρίνειας, της ακεραιότητας, άνδρες και γυναίκες της ανθρώπινης φυλής σας που ενδιαφέρονται για τους άλλους, που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τον πλούτο με τους άλλους και που δεν έχουν ένα σχέδιο να απορροφήσουν οποιοδήποτε μέρος αυτού του πλούτου από τους αδελφούς και τις αδελφές τους.

Αυτό υποσχόμαστε σε σας…Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, θα επιβλέπουμε το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα σας και εμείς θα φροντίσουμε να τρέχει και να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά, δίκαια και τίμια, γρήγορα και σωστά, φροντίζοντας το νέο σας σύστημα να παραμένει ένα σύστημα δικαιοσύνης, ισότητας και αφθονίας, ή θα παρέμβουμε και θα κλείσουμε όποιον ή ό,τι είναι αυτό που με οποιοδήποτε τρόπο θα επηρεάσει αρνητικά το σύστημα ή θα μεταγγίσει οποιοδήποτε ποσό κεφαλαίων άδικα από αυτό, το νέο σας σύστημα. Αυτό υποσχόμαστε σε σας, τους αδελφούς και τις αδελφές μας.

Μπορείτε να αναμένετε το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα σας για να ριζώσει κατά τους επόμενους μήνες. Καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε πολύ για τους επόμενους μήνες και πολλές από τις αλλαγές που θέλετε και εσείς να δείτε σήμερα, αλλά θα σας πούμε ότι τίποτα δεν μπορεί να εξελιχτεί μέχρις ότου οι άνδρες και οι γυναίκες της εγκληματικής κλίκας σας περικυκλωθούν, γιατί είναι ένα από τα εμπόδια που φρενάρουν όλες αυτές τις αλλαγές και τα νέα συστήματα σας για να ξεκινήσουν. Βλέπουμε αυτά τα μέλη της κλίκας σας να περικυκλώνονται, να απομακρύνονται από την κοινωνία σας και να διαγράφονται από τα συστήματα πλούτου σας, χρηματοδοτικού και τραπεζικού, και αυτό είναι ένα όμορφο θέαμα. Θα σας πούμε ότι όταν ένας επαρκής αριθμός αυτών των ατόμων με ασφάλεια απομακρυνθούν από την κοινωνία σας, με τη βοήθεια των συμμάχων μας στη Γη οι οποίοι εργάστηκαν τόσο σκληρά για το νέο σύστημα σας, θα αρχίσουμε τη γέννησή του στον κόσμο σας σαν ένα νεογέννητο παιδί που όλοι πρέπει να μάθετε να το φροντίζετε, να το μεγαλώνετε και να αυξάνεται σαν αυτό το παιδί να είναι δικό σας, γιατί αυτό το νεογέννητο είναι πράγματι δικό σας και είναι ευθύνη του κάθε ενός από εσάς να ενεργεί ως μητέρα του, να ενεργεί ως πατέρας του, να είναι ελεγκτής του, γιατί στην πραγματικότητα, κάθε ένας από σας είναι.

Τις επόμενες ημέρες, θα μιλήσουμε περισσότερο για το νέο σας σύστημα, αλλά προς το παρόν να γνωρίζετε μόνο ότι υπάρχει ένα νέο σύστημα που περιμένει για το τοπίο που πρέπει να καθαριστεί, και είναι ένα σύστημα που θα φέρει σε όλους χαρά, ευημερία, οικονομική ανεξαρτησία, γιατί το νέο σας σύστημα είναι κάτι που κανείς από εσάς δεν έχει ποτέ βιώσει σε οποιαδήποτε άλλη φυσική ενσάρκωσή του. Το νέο σύστημα σας είναι μια ευλογία, είναι ένα προνόμιο, είναι δικαίωμα, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για κάθε έναν από εσάς να είστε σε θέση να κάνετε ό,τι είναι αυτά που επιθυμείτε για τα προς το ζην όσο κατά κάποιο τρόπο κάνει τον άλλο ευτυχισμένο, κάνει τον άλλο χαρούμενο, τον θερμαίνει, τον δροσίζει, τον τροφοδοτεί, κάνει τον άλλο να χαμογελά ή βοηθά τον άλλο κατά το ταξίδι του με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή. Αυτό είναι το νέο σας σύστημα, και έτσι νιώθουμε πως πολλοί από εσάς θα είναι τόσο πολύ ενθουσιασμένοι και θα το απολαμβάνουν όταν εξέλθει από το μαιευτήριο για να μπορείτε να το δείτε για πρώτη φορά με τα υπερηφάνεια μάτια σας, γιατί κάθε ένας από εσάς είστε ο γονέας του νέου συστήματος σας, γιατί αυτό ήταν οι ελπίδες σας, τα όνειρά σας και η σκληρή εργασία σας που έχει συν-δημιουργήσει το νέο παιδί σας.

Θα μιλήσουμε περισσότερο γι ‘αυτό τις επόμενες ημέρες, μέχρι αύριο… Είμαστε οι πατέρες και μητέρες σας, οι αδελφοί, οι αδελφές και φίλοι σας από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

ΠΗΓΗ…http://www.ascensionearth2012.org/2012/07/message-from-galactic-federation-of_23.html
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Greg Giles
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ…ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *