Light Of Andromeda: ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 21/4/…

ΦΘΟΡΊΤΗΣ
April 18, 2012
Ζηζή Πατεράκη: Με ποιο τρόπο μπορώ να φέρω την αρμονία στη ζωή μου και στη ζωή των άλλων;  | My Lady
April 28, 2012

Light Of Andromeda: ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 21/4/…

Έχετε δείξει ενδιαφέρον, για αυτό τώρα ας κάνουμε ένα βήμα περισσότερο στο ρόλο που θα παίξετε σε αυτά τα μελλοντικά γεγονότα. Θα μαθαίνετε νέες δεξιότητες και θα πρέπει να εφαρμόζετε ό,τι έχετε μάθει κατά τη διάρκεια των πολλών διαδοχικών ενσαρκώσεων, και θα εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες, όπου απαιτείται σε τομείς που μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία σας και τις ηγετικές ικανότητες σας. Όλοι κατά το ταξίδι σας έχετε μάθει τις σημαντικές δεξιότητες που θεωρήθηκαν αρκετά σημαντικές για να βασίσετε ένα μεγάλο μέρος των ενσαρκωμένων μαθημάτων σας. Οι δεξιότητές σας είχαν αναπτυχθεί σκόπιμα για το χρονικό διάστημα που βρίσκετε τον εαυτό σας τώρα. Λαμβάνοντας τις δεξιότητες που έχετε μάθει και εφαρμόζοντάς τες στα καθήκοντα που έχετε στα χέρια σας σήμερα είναι κάτι που θα πρέπει να αναλάβετε οι ίδιοι να κάνετε.

Εμείς, της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, δεν πρόκειται να έρθουμε σε εσάς και να σας οδηγήσουμε στην εργασία που σας ταιριάζει καλύτερα και να σας εξηγήσουμε τι πρόκειται να κάνετε. Αυτό γίνεται όλο για έναν λόγο και έναν υψηλότερο σκοπό, και είναι στο χέρι σας να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που κάνετε καλά. Είναι στο χέρι σας να βρείτε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες και να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας στο χρόνο τους ανόδου. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή βιώνουν σύγχυση και αμφιβολία ως προς το τι είναι αυτό που μπορεί να κάνουν, και θα σας ρωτήσουμε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε. Τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε; Τι είναι αυτό που κάνετε καλά; Σε ποιους τομείς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά; Σε ποιους τομείς πιστεύετε ότι έχετε έλξη;
Τα ερωτήματα είναι αυτά που θα σας οδηγήσουν στις απαντήσεις που ζητάτε. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτές τις απαντήσεις, αυτό είναι που θα κάνουμε, αλλά δεν θα σας δώσουμε αυτές τις απαντήσεις, αυτό είναι κάτι που δεν θα το κάνουμε.

Κανείς αυτή τη στιγμή από αυτούς που έχουν βρει τη θέση τους και μόλις ανακαλύψαν τι είναι αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν, έχουν λάβει αυτή την απάντηση από εμάς. Αντ ‘αυτού, έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία και έχουν ακολουθήσει την εσωτερική φωνή τους για το έργο που σήμερα ολοκληρώνουν. Έτσι θα πρέπει να είναι για κάθε έναν από εσάς, και σας λέμε πως έχει έρθει η ώρα να επιδιώξετε ενεργά τις θέσεις σας για να βοηθήσετε καλύτερα την ανθρωπότητα και τον πλανήτη σας σε όλες αυτές τις πολύ σημαντικές ημέρες που έχετε μπροστά σας. Πολλοί από εσάς αναζητούν καθοδήγηση για αυτές τις απαντήσεις και αυτό είναι που λαμβάνετε αυτή τη στιγμή… Καθοδήγηση, αλλά και πάλι, δεν θα λαμβάνετε τις απαντήσεις που δεν προσφέρονται σε εσάς. Έχουμε καταστήσει σαφές σε πολλές περιπτώσεις ότι αυτό είναι δικό σας έργο. Είστε οι παραγωγοί, είστε οι διευθυντές, είστε οι ηθοποιοί, είστε οι φροντιστές, και είστε το κοινό γιά κάθε άλλον. Όλη αυτή η παραγωγή είναι δική σας, ανήκει σε εσάς, και πάντα θα το καταλαβαίνουμε αυτό και πάντα θα το τιμούμε.

Εμείς σε καμία περίπτωση δε θα υπερβούμε τα όρια μας γιά να σας δώσουμε τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας, καθώς αυτή είναι μία γραμμή που δεν θα περάσουμε. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, κάθε ένας από εσάς. Είμαστε εδώ μόνο για να σας βοηθήσουμε σε θέματα που δεν μπορείτε να χειριστείτε με τον εαυτό σας πλήρως, αλλά δεν είμαστε εδώ για να ολοκληρώσουμε τις εργασίες για σας στις οποίες είστε πολύ ικανοί και με τα κατάλληλα προσόντα για να χειριστείτε μόνοι σας, έτσι ώστε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε ως υπηρεσία στην ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή η οποία είναι μια εργασία που είστε πολύ ικανοί να ολοκληρώσετε με τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεστε τη βοήθειά μας για το έργο αυτό. Σας λέμε να κοιτάξετε μέσα σας, σκεφτείτε για κάθε ένα από τα πράγματα που έχετε μάθει σε αυτή τη ζωή. Σκεφτείτε όλα τα ταλέντα που έχετε αποκτήσει. Σκεφτείτε για μερικές από τις δουλειές που είχατε σε όλη αυτή την ενσάρκωση. Λάβατε κάποια κατάρτιση σε αυτές τις θέσεις εργασίας; Τι συνεπάγεται αυτή η εκπαίδευση; Τι μάθατε να κάνετε που δεν ξέρατε πριν κάνετε αυτή τη δουλειά; Βλέπετε αυτό ως μια ένδειξη για μια ικανότητα που ίσως χρειαστείτε  αργότερα στη ζωή σας; Βλέπετε κάθε έργο που είχατε ως απλά ένα τυχαίο στοιχείο σε έναν άσκοπο ταξίδι;

Μπορούμε να σας πούμε έτσι πολλά από αυτά που έχετε βιώσει ήταν για έναν πολύ καλό λόγο και για ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Κατανοώντας και γνωρίζοντας αυτό, πηγαίνετε πίσω μέσα από τις σελίδες της ζωής σας και  εξετάστε πιο προσεκτικά την ιστορία που σας είπαμε. Πού οδηγεί αυτό; Ποιες δεξιότητες έχετε μάθει; Είναι μερικές από αυτές τις δεξιότητες που έχετε μάθει σχετικές μεταξύ τους με οποιοδήποτε τρόπο; Μπορεί μερικές από τις δεξιότητες που έχετε μάθει να εφαρμοστούν μονομιάς σε μία θέση; Έχετε φίλους ή πρόσωπα από την οικογένειά σας που εκτελούν ορισμένες εργασίες, και που θα μπορούσε με κάποιο τρόπο αυτό να είναι ένα σημάδι για σας όπου μπορείτε να εφαρμόσετε καλύτερα τα ταλέντα που έχετε μάθει για να βοηθήσετε την ανθρωπότητα στο πέρασμα του χρόνου της ανόδου;

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή τόσες πολλές περιοχές όπου οι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από τη βοήθεια. Βρίσκονται παντού, και υπάρχουν τόσοι πολλοί συναφείς τομείς, όπου μπορείτε να εφαρμόσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει σε όλες αυτές τις πολλές ζωές σας και να κάνετε τη διαφορά στις ζωές αυτών των ανθρώπων. Αυτοί οι άνθρωποι γύρω σας έχουν δίψα για γνώση και κατανόηση; Είναι αυτοί που υποφέρουν από τις επιπτώσεις του φόβου και της σύγχυσης; Έχουν ανησυχίες για την υγεία; Θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τη θεραπεία; Μπορούν να επωφεληθούν από καλύτερες διατροφικές αντιλήψεις και πρακτικές; Αυτές είναι ερωτήσεις που μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας εξετάζοντας τους γύρω σας. Αυτές είναι οι ερωτήσεις που μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας, ενώ αντανακλάτε πάνω σε όλους εκείνους που γνωρίζετε  μέσω των διαδικτυακών κοινοτήτων σας.

Θα υπάρξει αύξηση σε εκείνους που θα μπορούν να επωφεληθούν από τη βοήθεια, και θα επιδιώξουν να λάβουν καθοδήγηση σε πολλούς τομείς. Θα κληθείτε στην πρώτη γραμμή για να είστε εκεί για αυτές τις ψυχές, και θα είστε μια κινητήρια δύναμη στη ζωή τους. Έχετε ακόμα χρόνο για να βρείτε τι είναι αυτό που κάνετε καλά, και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του συμβολαίου σας ως Εργάτης του Φωτός. Δεν είναι πολύ αργά και δεν έχετε χάσει τίποτα, μπορείτε να είστε ήσυχοι, και γνωρίζοντας αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να βρείτε μια ήρεμη και ισορροπημένη κατάσταση στα συναισθήματά σας, όπου μπορείτε να αντανακλάσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια στα εσωτερικά ταλέντα και τις ικανότητές σας, και που μπορείτε να εφαρμόσετε  καλύτερα αυτά τα δώρα.

Δεν υπάρχει η αίσθηση μιάς επείγουσας ανάγκης ή κλήσης, αλλά θα σας πούμε ότι ο χρόνος για να απαντήσετε στην κλήση σας εξαρτάται από εσάς. Ευχόμαστε μόνο να προσεγγίσετε αυτό το θέμα όπως και κάθε τι με μια χαλαρή, ήρεμη και ισορροπημένη συναισθηματικά κατάσταση, καθώς η κατάσταση αυτή θα ενισχύσει σημαντικά τις ικανότητές σας με κάθε τρόπο. Αυτό είναι κάτι που επιθυμούμε να έχετε πάντα κατά νου ανεξαρτήτου σημασίας τι παρουσιάζεται σε σας. Τίποτα δεν μπορεί ή δε θα έρθει εύκολα σε σας εάν δεν είστε σε μια ισορροπημένη κατάσταση. Οι απαντήσεις θα σας γλυστρήσουν, η καλύτερη κρίση θα σας αφήσει, και η ορθή εκτέλεση των καθηκόντων θα σας ξεφύγει, αν προχωρήσετε σε μια ανισόρροπη συναισθηματικά κατάσταση.

Θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες θέσεις που θα σας προσφέρονται σε τομείς που αυτή τη στιγμή δεν είστε πλήρως ενήμεροι. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν, και κάθε ένας από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να συμπληρώσετε μία από αυτές τις θέσεις με βάση την εμπειρία σας και την προθυμία σας να μάθετε μια νέα δεξιότητα. Την κατάλληλη στιγμή θα σας εξηγήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες αυτές και τι μπορείτε να κάνετε για να παρουσιάσετε τις επιθυμίες σας σε όλους μας, σε ότι σας ενδιαφέρει για μια από αυτές τις θέσεις. Έχουμε πολλά έργα που θα εργαστούμε από κοινού, και πολλοί από εσάς που τώρα διαβάζετε αυτές τις λέξεις θα εργαστείτε στο πλευρό μας στην εκπλήρωση των καθηκόντων αυτών. Τι μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε με αυτές τις ευκαιρίες είναι εξ ολοκλήρου δικό σας θέμα, και θα κάνουμε μόνο αυτές τις δυνατότητες διαθέσιμες σε σας και δε θα επιμείνουμε ή θα σας πείσουμε να πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις, καθώς κάθε απόφαση που θα πάρετε είναι δική σας.

Να ξέρετε ότι κάθε επιλογή που θα κάνετε από εδώ και πέρα θα είναι εξ ολοκλήρου δική σας απόφαση, και εμείς δεν θα επηρεάσουμε τη λήψη αποφάσεων σε κανένα τομέα. Θα απολαύσετε την απόλυτη ελευθερία όλες τις ημέρες πριν και ενώ εργάζεστε μαζί μας, και τίποτα που θα κάνετε δεν θα είναι έξω από τις δικές σας επιλογές. Έτσι θα είναι τα πράγματα και δεν θα υπάρξει κανένας άλλος τρόπος, καθώς αυτός είναι ο κόσμος σας και αυτό είναι το ταξίδι σας, και είναι όλα στο χέρι σας. Όπως σας έχουμε πει όλοι μαζί, δεν είμαστε εδώ για να δίνουμε εντολές, δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε τι να κάνετε και πότε να το κάνετε, και δεν είμαστε εδώ για να πούμε ότι αυτό θα γίνει με αυτόν τον τρόπο και αυτό θα γίνει με τον άλλο τρόπο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να «αυτοκαλουπωθείτε», να σχηματιστείτε, και να δημιουργήσετε τον κόσμο που επιθυμείτε να ζήσετε μέσα του, αλλά αυτός ο κόσμος είναι δικός σας και το καταλαβαίνουμε αυτό και πάντα θα το σεβόμαστε. Είμαστε εδώ μόνο για να προσφέρουμε τη συμπαράστασή μας, εφ’ όσον επιθυμείτε να γίνει ένα καλύτερο μέρος για να ζήσετε όλοι σας.

Κάποιοι από εσάς θα κάνουν την μετάβαση στην πέμπτη διάσταση, ακόμα και παραπέρα, και σας λέμε να βοηθήσετε με αυτή τη μετάβαση μέσω της εξάλειψης των πτυχών της ζωής σας που χρησιμεύουν για να σας βαραίνουν κάτω στις  χαμηλότερες διαστάσεις. Βλέπουμε πολλούς από εσάς να παλεύουν με κάποιες από αυτές τις πτυχές της ζωής σας, και μπορούμε μόνο να σας βοηθήσουμε να ανακουφίσετε αυτές τις νοοτροπίες και συνήθειες, προσφέροντάς σας συμβουλές και καθοδήγηση για να σας οδηγήσουν σε ένα νέο μονοπάτι που θα σας μεταφέρει σε υψηλότερους προορισμούς από τις διαδρομές που αυτή τη στιγμή ταξιδεύετε πάνω. Για να αφήσετε μία διαδρομή και να αρχίσετε μία άλλη απαιτείται μεγάλη προσπάθεια με απόλυτη αποφασιστικότητα και θέληση, ενώ δεν θα προσποιηθούμε ούτε για μια στιγμή ότι δεν είναι έτσι και ότι αυτό είναι ένα εύκολο έργο. Όλοι μας εδώ στα υψηλότερα επίπεδα έχουμε σε κάποιο σημείο κάνει αυτή τη στροφή από το ένα μονοπάτι στο άλλο, και σας λέμε πως οι ανταμοιβές για την πραγματοποίηση αυτής της επιλογής είναι μεγάλες και αξίζει να κάνετε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για την επίτευξη αυτού του στόχου. Μπορείτε να το κάνετε, ξέρουμε ότι μπορείτε, και θα σας προσφέρουμε καθοδήγηση και κατεύθυνση για να σας οδηγήσουμε προς αυτήν την κατηγορία.

Ποια είναι η γνώμη σας αυτή τη στιγμή γιά αυτό που ενεργεί για να σας επιβαρύνει και να σας κρατά βυθισμένους μέσα στη  τρίτη διάσταση; Τι είναι αυτό που κάνετε στη ζωή σας και που θα θέλατε να απελευθερωθείτε από αυτό το οποίο ξέρετε πως δεν εξυπηρετεί το ανώτερο καλό σας; Πού είναι αυτό που θέλετε να βρίσκεστε, και τι θα πάρει για να φτάσετε εκεί; Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα που θα σας οδηγήσει στα πρώτα βήματα της νέας σας ζωής; Ποιες είναι οι πτυχές της ζωής σας ή του εαυτού σας που μπορεί να σας κρατούν σαν μια βαριά άγκυρα και σας βαραίνουν κάτω; Βλέπετε τι είναι αυτό που στη ζωή σας σήμερα λειτουργεί ως άγκυρα; Βλέπετε τη δυναμική που μπορείτε να κερδίσετε από την απελευθέρωση αυτού που σας κρατά πίσω;

Σε όλη την πορεία σας, εμείς από τις υψηλότερες σφαίρες που ενεργούμε ως οδηγοί σας έχουμε προσπαθήσει να ρίξουμε φως σε ό,τι είναι αυτό που έχει ενεργήσει για να σας κρατήσει πίσω. Εμείς, φυσικά, δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε τα εμπόδια αυτά για σας, αυτό είναι καθήκον σας. Μπορούμε μόνο να εργαστούμε στο να τονίσουμε αυτές τις πτυχές του εαυτού σας για να σας επιτρέψουμε να δείτε σαφέστερα τι είναι αυτό που σας βαραίνει. Τι μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε γι ‘αυτά αφού το φως έχει λάμψει πάνω τους είναι στο χέρι σας. Είναι η ζωή σας, και κάθε επιλογή που κάνετε είναι δική σας. Ως οδηγοί σας, έχουμε κάνει συμφωνίες μαζί σας πρίν από την τρέχουσα ενσάρκωση σας και θα εφαρμόσουμε αυτές τις συμφωνίες λέξη προς λέξη, γράμμα προς γράμμα. Δεν θα υπερβούμε τα όρια μας, καθώς αυτό δε θα σας ωφελήσει, και ό,τι είναι το μεγαλύτερο όφελος για σας είναι που μας αφορά περισσότερο.

Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εκπληρώσετε τα καθήκοντα και την επίτευξη των στόχων που έχετε ορίσει για τον εαυτό σας πριν περάσετε τις φυσικές σφαίρες ως ένα νεογέννητο παιδί. Βοηθήστε μας να δούμε πιο ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε, και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας καθοδηγήσουμε σε αυτή την πορεία. Μερικές φορές είναι δύσκολο για μας να καταλάβουμε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που επιθυμείτε και τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να επικοινωνείτε πιό ξεκάθαρα μαζί μας από ό,τι νομίζετε, και να σας πούμε σήμερα ότι σας ακούμε και θα σας ακούσουμε γιατί θέλουμε να κάνετε τις επιθυμίες σας γνωστές σε εμάς. Έχετε το λόγο μας ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας καθοδηγήσουμε κατά μήκος οποιασδήποτε διαδρομής που θα επιλέξετε όσο καταλαβαίνουμε σαφώς, που είναι αυτό που θέλετε να είστε. Αν είναι εδώ μαζί μας μέσα στις υψηλότερες σφαίρες, τότε θα κάνουμε όλοι ότι περνάει από το χέρι μας για να σας καθοδηγήσουμε κατά μήκος της διαδρομής που θα σας οδηγήσει σε αυτόν τον προορισμό.

Υπάρχουν και υπήρξαν στιγμές της ζωής σας που μπορεί να είχατε αισθανθεί μία θεϊκή παρέμβαση, και σας λέμε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να ακούτε την εσωτερική φωνή σας, γιατί στην πραγματικότητα έχουμε παρέμβει και υπήρξε ένα χέρι που απλωνόταν, για να σας καθοδηγήσει. Πολλοί από σας έχουν αισθανθεί αυτό το χέρι και θα συνεχίσουν να αισθάνονται την καθοδήγησή μας σε όλες τις επόμενες ημέρες. Ποτέ πριν από αυτή την περίοδο της ζωής σας δεν είχατε τους οδηγούς σας, τους φίλους και την οικογένειά σας από τις υψηλότερες σφαίρες να έχουμε πιο δραστικά ενεργήσει για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας καθοδηγήσουμε, και να σας προσφέρουμε συμβουλές και βοήθεια, καθώς κάνετε το δρόμο σας μέσα από τις ανατροπές και τις στροφές στο τέλος του μεγάλου ταξιδιού σας,  ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε μια παρόμοια εποχή όπου ήταν πιο σημαντικό για σας να ακούτε, να ψάχνετε και να αισθανθείτε εμάς και τις προσπάθειές μας για να σας καθοδηγήσουμε, από ό,τι σήμερα.

Μπορείτε να μας ακούσετε μερικές φορές; Αισθάνεστε την παρουσία μας; Είμαστε εδώ, και αν είναι εδώ που θέλετε να είμαστε, εμείς απλώνουμε το χέρι για να σας βοηθήσουμε να ανυψωθείτε πρός τα επάνω. Πάρτε το χέρι μας, εμπιστευτείτε μας. Να ξέρετε ότι σας αγαπάμε και θέλουμε μόνο ό,τι είναι καλύτερο για σας και ότι είναι αυτό που επιθυμείτε για τον εαυτό σας. Μόνο αυτό θα σας προσφέρουμε, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, γιατί αυτή είναι η ζωή και το ταξίδι σας, και εμείς είμαστε απλά οι οδηγοί σας κατά μήκος του δρόμου.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *