ΦΘΟΡΊΤΗΣ

ΧΑΛΑΖΙΑΣ LASER
April 18, 2012
Light Of Andromeda: ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 21/4/…
April 23, 2012

ΦΘΟΡΊΤΗΣ


 
ΧΡΏΜΑ  Διαυγές, μπλε, πράσινο, μωβ, κίτρινο, καφέ
ΕΜΦΆΝΙΣΗ Διαφανείς, κυβικοί ή οκτάεδροι κρύσταλλοι, όλα τα μεγέθη
ΣΠΑΝΙΌΤΗΤΑ Κοινός
ΠΗΓΗ ΗΠΑ, Βρετανία, Αυστραλία, Γερμανία, Νορβηγία, Κίνα, Περού, Μεξικό, Βραζιλία
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ο φθορίτης παρέχει έντονη προστασία, κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Σας βοηθά να διακρίνετε τις εξωτερικές επιρροές που σας επηρεάζουν και ακυρώνει την ψυχική χειραγώγηση και την άτοπη νοητική επιρροή. Καθαρίζει και σταθεροποιεί την αύρα. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός κατά του στρες που προκαλούν οι υπολογιστές και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αν τοποθετηθεί σωστά, εμποδίζει το γαιοπαθητικό στρες. Σε θεραπεία, ο φθορίτης τραβά τις αρνητικές ενέργειες και το στρες όλων των ειδών.
Ο φθορίτης γειώνει και ενσωματώνει τις πνευματικές ενέργειες. Προωθεί μια αμερόληπτη στάση και τονώνει τις διαισθητικές δυνάμεις. Μπορεί να επιταχύνει την πνευματική αφύπνιση, να εστιάσει το νου και να τον συνδέσει με τον παγκόσμιο νου. Σχετίζεται με την πρόοδο σε πολλά επίπεδα, ενσωματώνοντας τη δομή στην καθημερινή ζωή. Η πέτρα αυτή μπορεί να ξεπεράσει το χάος και να αναδιοργανώσει το σωματικό / υλικό, το συναισθηματικό και το νοητικό σώμα.
Σε ψυχολογικό επίπεδο, διαλύει τα παγιωμένα πρότυπα. Αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την δεξιότητα. Ο φθορίτης βελτιώνει το σωματικό και νοητικό συντονισμό. Διασπώντας τις άκαμπτες ιδέες, βοηθά στο να ξεπεράσετε την στενομυαλιά και να δείτε την ευρύτερη εικόνα. Η πέτρα αυτή διαλύει τις ψευδαισθήσεις και αποκαλύπτει την αλήθεια. Ο φθορίτης είναι μια εξαιρετική βοήθεια στη μάθηση. Σας βοηθά να απορροφήσετε νέες πληροφορίες και προωθεί τη γρήγορη σκέψη.
Σε συναισθηματικό επίπεδο, ο φθορίτης έχει σταθεροποιητικό αποτέλεσμα. Σας βοηθά να καταλάβετε την επίπτωση του νου και των συναισθημάτων στο σώμα. Διδάσκει τη σημασία της ισορροπίας.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Ο φθορίτης είναι ένα δυνατό θεραπευτικό εργαλείο, αντιμετωπίζοντας τις μολύνσεις και την έλλειψη ισορροπίας. Είναι ευεργετικός για τα δόντια, τα κύτταρα και τα οστά, και επαναφέρει τις ζημίες που έχει υποστεί το DNA. Είναι πολύ αποτελεσματικός κατά των ιών, κυρίως ως ελιξίριο. Ο φθορίτης αναζωογονεί το δέρμα και τις βλεννογόνους μεμβράνες, κυρίως στην αναπνευστική οδό, και θεραπεύει τα έλκη και τις πληγές. Είναι καλός για τα κρυώματα, τη γρίπη και την ιγμορίτιδα. Διαλύοντας τις συμφύσεις και κινητοποιώντας τις αρθρώσεις, ο φθορίτης ανακουφίζει την αρθρίτιδα, τους ρευματισμούς και τα τραύματα στην σπονδυλική στήλη. Αν χαϊδέψετε με αυτόν το σώμα προς την καρδιά, ο φθορίτης ανακουφίζει τον πόνο. Βελτιώνει την ενόχληση που προκαλεί ο έρπητας ζωστήρας ή άλλες παθήσεις που σχετίζονται με τα νεύρα και θεραπεύει το δέρμα απομακρύνοντας τα σημάδια και τις ρυτίδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τα διάρκεια οδοντιατρικών εργασιών.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ :Φορέστε τον ως σκουλαρίκι ή βάλτε τον στο περιβάλλον σας. Ο φθορίτης απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και ίο στρες και χρειάζεται καθάρισμα έπειτα από κάθε χρήση. Τοποθετήστε τον στον υπολογιστή σας ή ανάμεσα σε σας και την πηγή ηλεκτρομαγνητικού νέφους. Ψεκάστε το απόσταγμα του στο περιβάλλον.
Πράσινος φθορίτης (green fuorite) Γειώνει την περιττή ενέργεια διαλύει τα ψυχολογικά τραύματα και καθαρίζει τις μολύνσεις. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην απορρόφηση αρνητικών ενεργειών στο περιβάλλον. Ανασύρει τις πληροφορίες από τον υποσυνείδητο νου και δίνει πρόσβαση στη διαίσθηση, Είναι αποτελεσματικός για τον καθαρισμό της αύρας, των τσάκρας και του νου, διαλύοντας παρωχημένες απόψεις και συνήθειες. Ανακουφίζει τα προβλήματα του στομάχου και τις εντερικές κράμπες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *