Β Μέρος. Εχω ξαναζήσει στη Γή;Υπάρχουν τελικά προηγούμενες ζωές;

Α Μέρος. Εχω ξαναζήσει στη Γή;Υπάρχουν τελικά προηγούμενες ζωές;
March 29, 2012
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΙΚΗΣΗ Ashtar 28/3/2012
March 30, 2012

Β Μέρος. Εχω ξαναζήσει στη Γή;Υπάρχουν τελικά προηγούμενες ζωές;

 Συνεχίζουμε χαλαροί εκεί που ήμασταν,χωρίς να ξεχνάμε την αναπνοή μας που είναι βασική.
5.Αποδεχτείτε το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην άλλη πλευρά της πόρτας σαν να είναι κάτι από μια προηγούμενη ζωή. Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο αφηρημένο όπως το κίτρινο χρώμα, ή μιά καθαρή και ζωντανή αίσθηση σαν ένα πολύ αγαπημένο παιδί το οποίο βρίσκεται στα χέρια σας.                                                                                
 Η δουλειά σας είναι να εισπράξετε ό, τι βλέπετε και να το θυμηθείτε μετά.                                    
 Το κίτρινο χρώμα; Εάν κρατάτε τις εικόνες στο μυαλό σας ,να δέχεστε οτιδήποτε  σκάει στο κεφάλι σας, και ίσως διαπιστώσετε ότι είναι τελικά ένα κίτρινο χαλί. Με λίγο περισσότερο σπρώξιμο, μπορεί να δείτε ηλιοφάνεια να πέφτει στο χαλί. Μπορεί ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι το κίτρινο χαλί είναι στο Λονδίνο, σε σπίτι … και ούτω καθεξής. Μπορείτε να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας σε αυτό το σημείο, αλλά να είστε βέβαιοι. Θυμάστε μια προηγούμενη ζωή!
6. Αν δεν δείτε τίποτα, προσπαθήστε να μην σκέφτεστε και δοκιμάστε τη μέθοδο παπούτσι: Κοιτάξτε κάτω στα πόδια σας, και πηγαίνετε  στο πρώτο ζευγάρι παπούτσια που βλέπετε τον εαυτό σας να φοράει . Θα επεκταθώ σε αυτό. Μπορείτε να δείτε τα σανδάλια, και στη συνέχεια να συνειδητοποιήσετε ότι  φοράτε χιτώνα. Μπορείτε να δείτε λίγο μυτερά παπούτσια, και να συνειδητοποιήσετε ότι φοράτε ένα μακρύ μεταξωτό φόρεμα.
7. Μόλις θυμηθήκατε κάτι – ακόμη και αν είναι μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια – και αν είστε αρκετά σίγουρος ότι υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτό, μπορείτε να αρχίσετε τον επόμενο διαλογισμό σας από εκεί. Πάντα αρχίζουμε κάθε συνεδρία με κάτι που έχετε ήδη δει. Πάντα η εργασία γίνεται από το γνωστό στο άγνωστο.
8. Αποδεχτείτε ό, τι βλέπετε. 

Θα φαίνεται σαν να είναι επινόηση του μυαλού σας αυτές οι εικόνες. Μερικές φορές είναι .Θα πρέπει να το δεχτούμε στο πλαίσιο της διαδικασίας της προσπάθειας να θυμηθείτε μια προηγούμενη ζωή. Αλλά αυτά τα οράματα σχεδόν πάντα έχουν ένα ίχνος αλήθειας στον πυρήνα τους. Το μόνο που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι έχετε κάνει ένα σημαντικό βήμα σε  προηγούμενων ζωών διαλογισμό και αρχίζετε να βλέπετε τα σχέδια και τα στοιχεία να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά. Εν τω μεταξύ, πρέπει να επιλέξετε να πιστέψετε ότι αυτό που βλέπετε είναι γνήσιο. Αν δεν το κάνετε, δεν θα πάτε ποτέ πουθενά. Το αναλυτικό μυαλό σας απλά θα καταρρίπτει κάθε εικόνα ως ένα προϊόν της οργιώδους  φαντασίας σας.
9. Εκτός αν έχετε να απομακρυνθείτε από μια δυσάρεστη  μνήμη, συνήθως αυτό που θα συμβεί είναι ότι απλά θα χάσει την ορμή της η αναδρομή. Θα δείτε ότι οι εικόνες έχουν σταματήσει να έρχονται, το  αναλυτικό μυαλό σας θα έχει κάνει λάθος, που προκλήθηκε από κάτι που έχετε δει … και στη συνέχεια δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε. Δεν έχετε καμία επιλογή από το να ανοίξετε τα μάτια σας. Εάν αυτό δεν συμβεί, φανταστείτε απλώς την πόρτα όπου ξεκινήσατε. Ανοίξτε την πόρτα. Επιστροφή πάλι μέσα από το μήκος του διαδρόμου και πείτε στον εαυτό σας ότι, όταν φτάσετε στο σημείο εκκίνησης, θα σηκωθείτε και θα θυμάστε το παρελθόν από τη ζωή σας με άριστη λεπτομέρεια και σαφήνεια.
Μην εκτελέσετε τον διαλογισμό αυτό,(την αυτό-ύπνωση) και τις ασκήσεις σας σε συνεχόμενες ημέρες, ή πάρα πολύ συχνά. Η πάρα πολύ σκληρή προσπάθεια ,θα μαζέψει μόνο ανακριβείς μνήμες προηγούμενων ζωών. Επίσης, αν αφήσετε το χρόνο μεταξύ των διαλογισμών (εβδομάδες ή μήνες), μπορείτε να βρείτε μετά την επανεξέταση των σημειώσεών σας ,ότι έχετε μνήμη προηγούμενων ζωών.Πληροφορίες με τον ίδιο τρόπο δύο φορές – μια ισχυρή ένδειξη ότι αυτό που βλέπετε είναι πραγματικό. Μην προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά. Αυτό θα πρέπει να είναι κάτι απλό και φυσικό. Δεν πρέπει να πρέπει να βγεί μέσα από σκληρή προσπάθεια! Τελικά τι λέτε; Έχουμε ξανασυναντηθεί;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *