Η συμπαντική θεραπευτική δύναμη της Αγάπης!

Συντονίσου και μάθε την πιό γνωστή θεραπευτική τεχνική στον κόσμο! 

To Ρέικι είναι μια εναλλακτική ολιστική θεραπεία για το σώμα, το νου και το πνεύμα του ανθρώπου. Είναι μια ασφαλής, απλή και φυσική θεραπευτική τεχνική που χρησιμοποιεί τη μετάδοση ζωτικής ενέργειας με το άγγιγμα των χεριών.

Αποτελεί ουσιαστικά μια πανάρχαια ενεργειακή τέχνη που ξανα-ανακαλύφτηκε για τον μοντέρνο πολιτισμό από τον Μικάο Ουσούι, στις αρχές του 20ου αιώνα στην Ιαπωνία. Το Ρέικι σαν θεραπευτικό σύστημα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, χαλαρωτικό και εξυψωτικό: Το απαλό του άγγιγμα αναζωογονεί τον οργανισμό τέλεια!

Είναι εύχρηστο και ιδιαίτερα εύκολο και όλα τα άτομα μπορούν να μάθουν Ρέικι για αυτοθεραπεία ή για να το εφαρμόσουν σε άλλα άτομα, στην οικογένεια και σε φίλους. Η δυνατότητα της αυτοθεραπείας είναι ένα στοιχείο του Ρέικι που το κάνει μοναδικό στον κόσμο σαν θεραπευτική τέχνη και που το καθιστά δημοφιλές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι Αρχές του Ρέικι

Μόνο για Σήμερα

Μην θυμώνεις

Μην  ανησυχείς

Να νιώθεις ευγνωμοσύνη

Να εργάζεσαι εντατικά

Να είσαι καλός/ή με τους άλλους


Ο Δρ. Ουσούι ενσωμάτωσε στην πρακτική του Ρέικι τις αρχές που είχαν δοθεί από τον αυτοκράτορα Μέιτζι.  

Πίστευε ότι για να προχωρήσει κάποιος στον πνευματικό δρόμο πρέπει να ζει με αυτές τις αρχές, ώστε να εξυγιάνει τον νου και το σώμα  και να φέρει γαλήνη και ευτυχία στη ζωή του ιδίου και των άλλων.Πρότεινε να απαγγέλλονται καθημερινά το πρωί ή/και το βράδυ.

Το Ουσούι Ρέικι Α βαθμός είναι το αρχικό επίπεδο Ρέικι που διδάσκεται και συντονίζει σε διήμερη εκπαίδευση η οποία απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να συντονιστούν με την ενέργεια Ρέικι και να μάθουν να την εφαρμόζουν με σκοπό την βελτίωση της ζωής τους με περισσότερη υγεία και ευτυχία.

Η εκπαίδευση Ουσούι Ρέικι Β βαθμού  απευθύνεται σε όσους έχουν πάρει εκπαίδευση Ουσούι Ρέικι Α βαθμού και επιθυμούν να μάθουν πιο εξειδικευμένες χρήσεις της ενέργειας Ρέικι για περισσότερα και ταχύτερα αποτελέσματα στην υγεία τους και αυτοβελτίωση τους, έτσι ώστε μετά να μπορέσουν να βοηθήσουν καλύτερα τα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος τους.  Θα μπορούν μετά να δίνουν συνεδρίες σε άλλους ως θεραπευτές.

Το Ρέικι Μάστερ, Γ1 και Γ2 βαθμός  απευθύνεται σε όσους έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση και πρακτική του Α και Β βαθμού Ουσούι Ρέικι και επιθυμούν να προάγουν την πνευματική ανάπτυξη τους καθώς και να βοηθήσουν άλλους εργαζόμενοι ως θεραπευτές ή δίνοντας διδασκαλία Ρέικι στο οικογενειακό, φιλικό περιβάλλον τους ή και σε ευρύτερο κοινό.

Οι μαθητές παίρνουν τον συντονισμό Ρέικι Μάστερ, ο κάθε ένας ατομικά και ιδιαιτέρως, και όλοι θα διδαχθούν το σύμβολο Ρέικι Μάστερ, την ονομασία του, την προέλευση και ιστορία του. Θα αναλυθεί η προέλευση και η σημασία όλων των συμβόλων καθώς και η προέλευση του Ρέικι.

Θα δοθεί διδασκαλία για θέματα ενεργειακής θεραπείας, θα αναλυθεί η προέλευση και εξέλιξη της αγωγής Ρέικι και η αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων με το Ρέικι. Θα δοθούν προχωρημένες τεχνικές Ρέικι, τεχνικές αποτοξίνωσης και θα γίνει πρακτική εξάσκηση στις τεχνικές αγωγής Ρέικι.

Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν την διαδικασία των συντονισμών για όλους τους βαθμούς του παραδοσιακού Ουσούι Ρέικι γενεαλογίας Τακάτα. Θα καλυφθούν όλα τα θέματα σχετικά με την διδασκαλία του Ρέικι όπως, διεξαγωγές μαθημάτων Ρέικι, Γενεαλογία Ρέικι, Κώδικας ηθικής και δεοντολογίας, η σημερινή κατάσταση του Ρέικι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται πάντα στην πνευματική πλευρά της μεθόδου Ρέικι και στην ανάπτυξη των πνευματικών δυνάμεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλεφώνησέ μας στο +30 6944 605016
Στειλε μας email στο liveinreiki@gmail.com
Συνδέσου μαζί μας στο Skype: zisestofos

ή


Μπορείς επίσης να εγγραφείς στο newsletter μας και να λαμβάνεις ενημερώσεις
για όλες μας τις δράσεις πατώντας εδώ